Voor wie

Zoekt u HR++ glas en kozijnen voor de bestaande bouw? 123dubbelglas denkt graag met u mee. Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden toepassing.

Particulieren

Bent u woningeigenaar of huurder? Dan bieden wij uitgebreid en vakkundig advies over alle opties dubbelglas: In een persoonlijke afspraak met u bespreken we alle mogelijkheden wat betreft stijl, materialen en functionaliteit.

V.V.E.'s en Beheerders

Bent u beheerder of vertegenwoordigt u een VVE? Dan kan 123dubbelglas u een aantrekkelijke offerte aanbieden voor uw klanten en investeringen. 123dubbelglas kan uw complete organisatie uit handen nemen: wij coördineren alle afspraken van het uitmeten tot de plaatsing bij huurders/eigenaren.

De Bouw

Bent u aannemer of projectontwikkelaar? Dan bent u ook bij 123dubbelglas aan het goede adres. Zo hebben wij ervaring met het plaatsen van dubbelglas in bestaande woningen van bouwjaren rond 1900. Ook zijn wij goed op de hoogte van de welstandseisen en werken wij samen met ervaren architecten op dit gebied.

Makelaars

Bent u makelaar en wilt u uw klanten net dat beetje extra bieden? 123dubbelglas denkt graag met u en uw klanten mee op het gebied van woningisolatie. Op het gebied van HR++ glas, maar ook voor vloer – dak – en muurisolatie staat ons deskundige team graag voor u klaar, zodat u een optimale dienstverlening kunt geven.

Vraag offerte aan

Vraag nu snel en makkelijk een offerte aan of vraag naar referentie adressen bij u in de buurt. Met één telefoontje (020-2603111) ​of e-mail weet u precies wat u kunt verwachten. Transparant en compleet. Dat is 123dubbelglas.
offerte